Priesteres van het Orakel
De brug naar jouw antwoorden op het pad van vrijheid

Verandering van Perspectief

Ik voel het in alles.
In de gesprekken van deze periode, informatie die mijn kant op komt, de Energy-Templates die ik maak. De tijd gaat, onder andere, over verandering van perspectief.
Overtuigingen die in onze systemen zitten mogen opnieuw bekeken, doorvoelt, worden. Klopt het perspectief van deze overtuiging nog? Of mag het bijgesteld, verrijkt, verandert of misschien verwijderd worden?
Het onderwerp 'Helen' kwam ter spraken. Het werd geassocieerd met 'stuk zijn'.
Echter zijn we allemaal heel in de kern. Er zijn patronen met een destructieve werking, maar niemand is stuk.
In mijn ogen gaat helen niet over wat stuk is, maar over het transformeren van deze destructieve patronen zodat je moeiteloos toegang hebt tot de kern die altijd heel is geweest, is, en zal zijn.
"Ik heb echt geen doorzettingsvermogen", ik hoor het zo vaak om me heen. Wat is doorzettingsvermogen? Is het het bereiken van doelen die gezet worden? Is het het strak en dwangmatig vasthouden aan je plan?
Of kan het gaan over het volgen van je hart? Doen what-ever it takes om het leven te leven waar je gelukkig van wordt? Ook al betekend dat afwijken van je plannen die eerst passend leken. Ook al betekend dat dat je doelen verwijderd omdat ze bij nader inzien niet bijdragen aan gelukkig zijn.
Vrijheid.
'Je hele hebben en houden verkopen, rugzak op je rug en de wijde wereld intrekken'.
Of betekend het voor jou misschien iets anders? Wat voor de een vrijheid is, is dat niet voor de ander. Vrijheid is persoonlijk.
Volgens mij gaat vrijheid over doen waar je blij van wordt, zonder dat je je door angsten laat belemmeren. De veiligheid voelen om stap voor stap alles in je leven te transformeren wat niet bijdraagt aan je geluk. Zodat je een leven creëert waar jij van droomt. Te leven in de vrijheid zoals jij die voor je ziet.
"Al het goeds komt in drieën" wordt vaak gezegd, die uitspraak gaat veel door mijn hoofd. 3 voorbeelden van perspectieven die de afgelopen periode in mijn bewustzijn zijn gesijpeld en waarbij ik mezelf vragen hebt gesteld. Het is een periode van verandering. De kans wordt gegeven om de touwtjes in handen te nemen.

Chance your perspective and create the life you want!

Dat is voor ieder van ons mogelijk.