Priesteres van het Orakel
De brug naar jouw antwoorden op het pad van vrijheid

Hier ben ik

Zomer 2021 kwam de man met de hamer, het was genoeg, ik had mezelf lang genoeg aangepast, nu is het klaar. Mijn lichaam was moe tot op het bot en kon mij niet langer dragen. Een burn-out, al noem ik het met trots een crack-open. Een proces van traumaheling en wakker worden ontstond en ik kwam tot de ontdekking dat wat ooit mijn dood was nu mijn leven zou zijn;

Ik ben Priesteres van het Orakel

Die ontdekking deed ik met knikkende knieën maar ook met heel veel rust, wetende dat dit is wat ik hier kom doen. Sindsdien heb ik mijn manier van orakelen ontwikkeld. De objecten die ik heb verzameld zijn zo zuiver op mij afgestemd dat het elke keer een feestje is om mee te werken. Mede daardoor kan ik mij feilloos op jou afstemmen en ontstaan er prachtige processen tijdens het orakelen.

Een brug naar jouw antwoorden
Als Priesteres van het Orakel kan ik fungeren als brug naar jouw antwoorden. Heb jij vragen waar je graag antwoord op wil? Wil je graag uitzoeken waarom dingen in je leven verlopen zoals ze gaan; bijvoorbeeld waarom je weer in eenzelfde situatie bent beland als voorheen?

Ik ga graag met je op onderzoek uit. Werkend met items uit de natuur en objecten die zijn opgeladen in ceremonie vind ik de weg naar antwoorden. Het zijn niet altijd antwoorden waarop je zit te wachten, maar diep in je binnenste weet je dat het klopt.

Met veel liefde en plezier ga ik met jouw vraag aan de slag. Je zult ervaren dat het een samenwerking is tussen ons. Hoe meer jij je open kunt stellen, hoe dieper we komen. Het is altijd een magisch proces van diepe inzichten en informatie. De sleutel naar vrijheid zit ’m in wat jij doet met deze inzichten en informatie. Ga je ermee aan het werk en maak je jezelf los van de destructieve patronen in jezelf, dan zul je vrijheid in je hart vinden.


  • PvdPGlastoInitiatie-521_1
  • PvdPGlastoInitiatie-518
  • PvdPGlastoInitiatie-520
  • PvdPGlastoInitiatie-523
  • PvdPGlastoInitiatie-522


  • PvdPGlastoInitiatie-653
  • PvdPGlastoInitiatie-762
  • PvdPGlastoInitiatie-763
  • PvdPGlastoInitiatie-764
  • PvdPGlastoInitiatie-767 (1)Foto's met dank aan Anouk van www.goddessphotography.nl